Bejelentés


www.adomany.5mp.eu Önhibán kívül Elesettek és Bajbajutottak számára


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponLinkekTÉGY az ELESETTEKÉRT!"...és annyit adakozzon, amennyit csak tud." D.Rockefeller

TISZTELT Adófizetők!

A MicrOfirM Bt. bejegyzett, adománygyűjtésre alkalmas cég. Ezzel a filantropikus tevékenységével is szélesíthette profilját. Így lehetővé teszi, az ELESETTEKÉRT való gondoskodást, és az ezzel járó feladatokat.
A 2007. évi adóbevallásakor ezért, szeretném figyelmébe ajánlani az 1 % kedvezményezettjeként a MicrOfirM Bt-t.

A MicrOfirM Bt. a jelen nyomorult helyzet ellenére, bízik a jövőben, ezt bizonyítva több és több honlapot fejleszt, tervez. Fejlesztéssel tervezéssel elsősorban a meglévőkön javítjuk. Terjesztjük jó hírünket, értékeinket és egyedi hangulatunkat.
A mindennapi kihívások minket sem kerülnek el, a jövő kilátásai mellett, amit, több teljesítménnyel kevesebb pénzből oldunk meg.

TISZTELT Adózó!

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy a jövedelemadójának 1 %-ával támogassa a MicrOfirM Bt. munkáját.

Szombathely, 2008. február

Munkáját nagyra értékeljük, nagylelkű támogatását előre is köszönjük.
Betéttársaságunk hagyományos, szép köszöntésével kívánunk a 2008-as évben

SOK SIKERT, JÓ SZERENCSÉT!Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Kirabolták a SMATCH boltot Szombathelyen

Ma - 16:30 kor - Szombathelyen fegyveres rabló(k) kirabolták a Szürcspó utcai SMATCHOT (jó sok áruval és pénzzel távoztak a rablók)

tovább >>


Húszmilliót ér a pekingi arany érem

Húszmillió forint jár a pekingi olimpiai aranyéremért - Elbert Gábor sport szakállamtitkár szerint…. kormánydöntés.

tovább >>


GPRS-en akár követik ...

Követik a bnődet, a partneredet, feleségedet? http://www.track-your-partner.com/index3.html Ha beírod a mobilszámát!?

tovább >>


Amerikai és az orosz kormány megint összerúgta port ...

Amerikai és az orosz kormány megint összerúgta port Koszovó miatt. Moszkvában Prágában tüntetnek … Amerika és az EU megbízottjai azt akarja, hogy Magyarország elismerje Koszovói szerbek függetlenségét. Moszkvában, ellene tüntettek. Fico szerint: Koszovó függetlenségével durva sérelem érte a nemzetközi jogot.

tovább >>


Nem emelik a gáz árát …

Nem emelkedik áprilistól a lakósági gáz ára a Magyar Energia Hivatal közlése szerint … Nem változik április elsejétől a lakossági gáz ára - erősítette meg a Népszabadság információját Ábrahám Gergely, a gazdasági tárca szóvivője az MTI-nek. Ábrahám Gergely ismertette: a Magyar Energia Hivatal minden negyedévben javaslatot tesz a gáz árának változtatására a világpiaci trendekhez igazodva. A MEH most 13 százalékot javasolt, amit a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) - ahogy minden negyedévben - egyeztetésre továbbított, a közigazgatási egyeztetésen azonban nem támogatták az emelést. A Népszabadság cikke szerint az új gázárakat annak érvénybe lépése előtt egy hónappal kell kihirdetni a közlönyben, vagyis legkésőbb március elsejéig, azaz a népszavazás előtt kellene bejelenteni.

tovább >>


Emelkedik a kereset

2008 júniusában a költségvetési szférában 5 százalékos, a versenyszférában pedig 7,5 százalékos keresetemelkedés várható Január 1-jétől például megszűnt a kiegészítő adójóváírás, aminek következményeként érdemes lesz hivatalosan fizetésemelést adni Hogy mennyit? Az Ecostat Kutató Intézet előrejelzése szerint 2008 júniusában a költségvetési szférában 5 százalékos, a versenyszférában pedig 7,5 százalékos keresetemelkedés várható. Ám a pénz nem minden, mint egy felmérésből kiderült, az emberek jelentős része akkor is dolgozna, ha nem lenne rákényszerülve, bár az egykori szocialista országokban kisebbségben vannak azok, akik így gondolkodnak. Márciusban és áprilisban bőven lesz hol válogatni az elkötelezett jelöltek között, hiszen országszerte számos állásbörzét rendeznek. Megdőlt azonban az az elképzelés, hogy a kitűnő tanulók számítanak a legjobb fogásnak. Pszichológusok szerint a látszattal ellentétben a közepesen teljesítő hallgatók számos előnnyel bírnak a kitűnőkhöz képest.

tovább >>


Orbán is kapott fehérport, a levél tartalmát azonnal

bevont szakértőkkel. a Köztársasági Őrezred arról tájékoztatta a Fidesz biztonsági igazgatóját, hogy fehér port tartalmazó boríték érkezett Orbán Viktor címére. A levél tartalmát jelenleg szakértők bevonásával vizsgálják - közölte a Hírszerzőlapnak Deutsch-Für Tamás kabinetfőnök. http://www.hirszerzo.hu/cikk.gyorshir_feher_port_kapott_orban_viktor_.54444.html

tovább >>


A PUGGLE Divatos (keverék)kutya Amerikában!

Ez egy kedves kis "fajta" egy Mopsz (angolul pug) és egy Beagle keresztezéséből jött létre. Óriás szemű csöppséget, nekem tetszik ay ilyen kutya. Amerikában nem lehet még hivatalosan elfogadni fajtaként., mert túl "új". A Labradoodlit, a Labrador és az Uszkár keverékét, és ezt sem ismerték el fajtaként. Szerintem nagyon is hasznosak a keverékfajták, hiszen ezzel kiküszöbölhetők a genetikai betegségek számát. Ezek "szerelemkutyák". E kis kutya ára is igen borsos, a legtöbb fajtiszta kutyánál drágábban lehet megkapni, a kis falán jószágot.

tovább >>


Nép Oldali Párt

Olyan új Párt van megalakulóban, amelyiknek az alapítói célja az országban folyó helyzet megváltoztatása az emberek az állampolgárok életének a mindennapjainak a megváltoztatása a jobbá tétele, hmm!!!

tovább >>


Zsuzsanna névnap

Népi mondások, (a néphit azt tartja); február 19-én. A pacsirták napja. Ha Zsuzsanna napján megszólal a pacsirta vége a télnek. Más: Zsuzanna, héber, görög, latin eredetű név jelentése liliom.

tovább >>


Az Országgyűlés elfogadta a gyűlöletbeszéd módosítást

a büntető törvénykönyvben, amely lehetővé teszi a gyűlöletbeszéd büntethetőségét. A szocialista képviselők kezdeményezte törvénymódosítást 174 igen, 127 nem szavazattal és 11 tartózkodás mellett fogadta el a Tisztelt Ház. Az elfogadott módosítás alapján két évig tartó szabadságvesztéssel büntethetik a gyűlöletbeszélőt.

tovább >>


Ki uralkodik az országokban?

„ … az IGAZnak, örül a nép, mikor pedig uralkodik az ISTENTELEN, sóhajt a nép”

tovább >>


Másnap találtak rá

Szamosbecsin 71 éves férfi holttestére, a házának udvarán lévő vízóraaknában.

tovább >>


E L E S E T T E K É R T

TISZTELT Adófizetők! A MicrOfirM Bt. bejegyzett adománygyűjtést eszközölhető cég. Ezzel a filantropikus tevékenységével is szélesíthette profilját. Így lehetővé teszi az ELESETTEKÉRT való gondoskodást, ezzel járó feladatokat. A 2007. évi adóbevallásakor ezért szeretném figyelmébe ajánlani az 1 % kedvezményezettjeként a MicrOfirM Bt-t. A MicrOfirM Bt. a jelen nyomorult helyzet ellenére bízik a jövőben, ezt bizonyítva több és több honlap fejleszt, tervez. Fejlesztések tervezését elsősorban a meglévőkön javítjuk. Terjesztjük jó hírünket, értékeinket és egyedi hangulatunkat. A mindennapi kihívások minket sem kerülnek el, a jövő kilátásai mellett, amit több teljesítménnyel kevesebb pénzből oldunk meg. TISZTELT Adózó! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a jövedelemadójának 1 %-ával támogassa a MicrOfirM Bt-t. Szombathely, 2008. február Munkáját nagyra értékeljük, nagylelkű támogatását köszönjük. Betéttársaságunk hagyományos, szép köszöntéssel kívánunk a 2008-as évben JÓ SZERENCSÉT!

tovább >>


www.mashelye.eu

... Hiába, pénteken levették a mozgássérült parkolóban álló rendőrmotorok fotóit, lám szombatra újabb szabálytalanul parkoló rendőrautót ábrázoló kép került fel a mashelye.eu internetes oldalra.

tovább >>


Nem a vizitdíjon múlik a haza sorsa - közölte Gyurcsány Fere

"A haza sorsa nem ezen múlik" - jelentette ki például a miniszterelnök, aki szerint az erről szóló népszavazás csupán hangulatkeltésre jó, de az sem a kormányra, sem az egészségügyi reformra nem lesz hatással. Mint mondta, az egészségügyi rendszer átalakítása nem a vizitdíjról szól, az csak egy "pici szelete" annak. Azért mondjunk nemet A miniszterelnök párhuzamot vont a betegek gyógyítása és a reformok menete között. Úgy fogalmazott, hogy amint a betegségek kezelésében, úgy az átalakítás során sem lehet kézrátéttel javítani a helyzeten. Szerinte azzal, hogy hétfőn a parlament elfogadta az egészségbiztosítási törvényt, a terápiát elkezdték. Gyurcsány Ferenc "tisztességes és fair osztozkodásnak" nevezte, hogy mindenki fizet járulékot, de aki igénybe is veszi az ellátást, annak vizitdíjat és kórházi napidíjat kell fizetnie. "Az egészségügyben minden egyes elköltött forint a magyar adófizetőktől származik. A vita azon van, hogy a gyógyítás költségeinek egy-két százalékához hozzájáruljon-e a közvetlen igénybevevő, vagy fizessen mindent az, aki adót fizet" - hangsúlyozta a kormányfő.

tovább >>


Mozgássérült parkolóból, a SZÉGYENFALRA!

Bár pénteken levették a mozgássérült parkolóban álló rendőrmotorok fotóját, szombatra újabb szabálytalanul parkoló rendőrautót ábrázoló kép került fel a mashelye.eu internetes oldalra.

tovább >>


Kémkedés

Kémkednek a baratikor.com –on http://gps-mobile-tracking.com/

tovább >>


E L E S E T T E K É R T !

TISZTELT Adófizetők! A MicrOfirM Bt. bejegyzett adománygyűjtésre alkalmas cég. Ezzel a filantropikus tevékenységével is szélesíthette profilját. Így lehetővé teszi az ELESETTEKÉRT való gondoskodást, ezzel járó feladatokat. A 2007. évi adóbevallásakor ezért szeretném figyelmébe ajánlani az 1 % kedvezményezettjeként a MicrOfirM Bt-t. A MicrOfirM Bt. a jelen nyomorult helyzet ellenére bízik a jövőben, ezt bizonyítva több és több honlap fejleszt, tervez. Fejlesztések tervezését elsősorban a meglévőkön javítjuk. Terjesztjük jó hírünket, értékeinket és egyedi hangulatunkat. A mindennapi kihívások minket sem kerülnek el, a jövő kilátásai mellett, amit több teljesítménnyel kevesebb pénzből oldunk meg. TISZTELT Adózó! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a jövedelemadójának 1 %-ával támogassa a MicrOfirM Bt-t. Szombathely, 2008. február Munkáját nagyra értékeljük, nagylelkű támogatását köszönjük. Betéttársaságunk hagyományos, szép köszöntésével kívánunk a 2008-as évben JÓ SZERENCSÉT!

tovább >>


Üdvözöllek

a magyar MicrOfirM Bt. híroldalon. Válj Te is mihamarabb hírolvasói csapattaggá! Üdvözlettel: Vincsenzó

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!